FIRST WE EAT, THEN WE DO EVERYTHING ELSE.


DSC_8329.jpg
 

2011

Afgestudeerd prom. 2011 Hotelschool Ter Duinen in Koksijde met stages bij ‘BRU’ (Wout Bru, Eygalières, FR) en ‘In de Wulf’  (Heuvelland, Kobe Desramaults, BE).

 

Newport Foodies is geboren en richt zich meteen op catering met een meerwaarde, volledig op maat en naar de vraag van de klant. Door middel van een mobiele keuken kan het concept eender waar plaatsvinden. De focus ligt initieel op het thuis-koken en event-catering. Vrij snel al specialiseerde Newport Foodies zich in het leveren van een totaalpakket waar gasten van A tot Z begeleid worden.

2012

 

2015

Drie jaar na de start, pakt Newport Foodies uit met een uithangbord, een mooie uitvalsbasis, een eerste place-to-be. Het bestaande restaurant Feu d’Or bleek de locatie bij uitstek. Rust en kwaliteit is wat we in Nieuwpoort-Bad willen bieden en daarin gaan we intussen al ruim drie jaar all the way ;).

 

Restaurant Feu d’or krijgt er een broertje bij, dat gestoeld is op een heel ander concept: GALJOEN. De rust en kwaliteit copy-pasten we van ons Feu d'Or. De locatie is uniek: pal in de Nieuwpoortse jachthaven VYN, met een panoramisch zicht op de haven en zicht op onze mooie Noordzee. GALJOEN mikt met een foodsharingconcept op het internationale karakter van de grootste jachthaven van West-Europa en is de plaats voor fijnproevers. Het is dé locatie bij uitstek voor tal van meetings, voorstellingen, familiefeesten en events.

2018